Fried Bok-Choy

Bok choy, pak choi, or pok choi is a type of Chinese cabbage, Wasserspinat ist zum einen eine mehrjaehrige Wasserpflanze, die meist in der chinesischen Kueche verwendet wird. Dieser Wasserspinat aehnelt Seerosen, weil die breiten und hellgruenen Blaetter mit ihren dicken, hohlen Stielen auf dem Wasser schwimmen.

Ingredients (2 portions)

Ingredients Quantity Unit
[vegetarian]
bok choy 200 gram
onion spring 1 piece
garlic 1 clove
sugar 1 teaspoon
soy sauce 1 tablespoon

Instructions (10 min. prep, 10 min. total)

  1. Wash the bok choy.
  2. Cut it into mouth-appropriate sizes.
  3. Cut spring onions into rings.
  4. Cut the garlic into thin slices.
  5. Heat the work with some oil.
  6. Fry the white onion parts.
  7. Add the sliced garlic.
  8. Add bok choy.
  9. Add sugar and soy sauce.
  10. Fry intensely till sauce is brown.
  11. Serve hot.

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