How hayko loves food!
Something to keep the world moving, to get it moving...
If you like what you see, drop me an email at food{at}hayko.at.
Gebratener Reis
Fried Rice
Melanzani mit Knoblauch
Eggplant with garlic
Huehnerspiesse mit Erdnusssauce
Chicken sticks with peanut butter
Pute in Honig-Sojasauce mit Gemuese
Turkey in honey-soy-sauce and vegies
Okonomiyaki
Okonomiyaki :p
Gebackene Bohnen
Baked Beans
Hueferlsteak mit Knoedel und Salat
Top rump steak with dumblings
Rindfleisch mit Zwiebeln
Beef with onion (niurou yangcong)
Huhn in Tomatenknoblauchsauce
Chicken in tomato garlic sauce
Geschnetzeltes mit Sauerrahm
Striped turkey in sour cream
Zweimal gekochtes Schwein
Twice cooked pork (hui guo rou)
Fisch mit Schafskaese
Fish 'n Feta
Mega mit Burger
Scharfer Chinakohl
Spicy cabbage
Faschierte Laiberl / Koefte
Proper meatballs
Lauch/Erdaepfel-Auflauf
Leech potato casserole
Faschierter Braten
Meatloaf
Orangen auf Entenbrust
Duck breast with oranges
Knoedel mit Ei
Dumplings with egg
Steirischer Salat
Styrian salat
Linsen Allerlei
Lentils Mix
Steak und Cocobohnen
Steak with beans
Bakudan
Bakudan! :)
Speckrolle
Bacon Roll
Kichererpsenmus
Hummus
Dill-Curry-Honig-Sauce zu Fisch
dill curry honey sauce for fish
Franzoesische Erdaepfel
French potatoes
Rhabarberkuchen
rhubarb cake
Joghurt Sahne Torte
yogurt cream pie
Topfennockerl ala hayko
Topfennockerl!
Knuspriges Rindfleisch
Crispy Beef
Wasserspinat
Pak Choi
Butterbrote
butterbread cookies
Erdaepfelsalat
Potato salat
Ripperl
Spareribs
Currywurst a Ayvar
paprika sauce
Martini-Gans
Stuffed roasted goose
Rotkraut
red cabbage
Koreanisches Barbeque
Bulgogi Korean BBQ
Flammkuchen
Tarte flambee
Teigtaschen
Gyoza / Jiaozi
Dracheneier
Dragon eggs (Scotch eggs)
Rindstartar Asiatisch
Cocoscurry
Erdaepfelkas
Liptauer Aufstrich